Support » Plugin: Multiupload In Custom Taxonomy » Image Upload Problem

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author August Infotech

    (@augustinfotech)

    Hello Vimal Darji,

    The plugin is working fine at our end. It will not remove the previously uploaded image untill you press remove button. Please share screenshot for you query.

    Thanks & Regards,
    August Infotech

    Hello August Infotech.

    Vimal Darji is right!
    Sometimes, when users are editing the taxonomy, after they save the plugin is removing some images already loaded.
    It is related to the variable totalItems that is declared as 0 everytime an user edit the taxonomy.
    I did some improvements in my code and sent an email to you reporting the bug.

    Vimal Darji,
    put those lines:

    $total = (count($$image_ids)-1);
    $JS = “<script>totalItems=”.$total.”;var plugin_dir = ‘”.get_bloginfo(‘template_url’).”‘;”;
    $JS .=”</script>”;
    echo $JS;

    after the following line in “edit_image_taxonomy” function:

    $$image_ids = get_metadata(‘taxonomy’, $$term_id, $value.’_image’, true) ;

    This function is located in line 153 of class-multiupload-in-taxonomy-admin.php file.

    I hope this helps.
    Augusto
    http://www.augustopereira.com.br

    Thank you so much Augusto.

    Plugin Author August Infotech

    (@augustinfotech)

    Hello guto182,

    Thank you for sending mail.

    Thanks & Regards,
    August Infotech

    Plugin Author August Infotech

    (@augustinfotech)

    Hello Vimal Darji,

    Thanks for your patience and support. As your problem has been resolved so we will mark this topic as resolved.

    If you need further any help please feel free to contact us.

    Thanks & Regards,
    August Infotech

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Image Upload Problem’ is closed to new replies.