Support » Plugin: Ultimate Member - User Profile & Membership Plugin » Image Upload Invalid Parameter 404

  • Hi,

    When uploading a profile image using this plugin, I can select the file and then crop the image and then when I click Apply the placeholder image does NOT show in the profile image area.

    I can see that in the UltimateMember upload folder, the image has been move to temp but does not go any further than that.

    Permissions are fine as I can upload images via media in the admin area.

    console shows:
    GET *url*/user/*username*/Invalid%20parameters/?1514986763737 404 (not found)
    POST *url*/wp-admin/admin-ajax.php 404 (Not Found)

    I have a plugin that rewrites wp-admin BUT, when this is turned off it still doesn’t work.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I have also tested for conflicts by disabling all other plugins, and changing to a base theme. None of which fixed it.
    Cheers

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi,

    Can you please check for any PHP error logs so we can investigate further?

    Regards,

    Only error that comes up is:

    [03-Jan-2018 16:31:04 UTC] PHP Notice: Trying to get property of non-object in /home/oldinnpi/public_html/URL_REMOVED/wp-includes/class-wp-query.php on line 3728, 3730 & 3732

    Which I don’t think should be anything to do with image upload.

    Cheers,

    Issue still isn’t resolved. I’ve changed to 2.0 version and still persists.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Image Upload Invalid Parameter 404’ is closed to new replies.