WordPress.org

Forums

The Support Forums will be in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. More information.

[resolved] Image upload error (3 posts)

  1. webmachiavelli
    Member
    Posted 10 years ago #

    I was doing a post tonight. Everytime I loaded photos I got this error

    Warning: imageantialias(): supplied argument is not a valid Image resource in /export/home/we/xxxxxxxx/public_html/wp-admin/admin-functions.php on line 731

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /export/home/we/xxxxxxxx/public_html/wp-admin/admin-functions.php:731) in /export/home/we/xxxxxxxx/public_html/wp-admin/inline-uploading.php on line 105

    I am not really certian why this is happening so any suggestions would be helpful. I also noticed that once I save the entry, not publish it the photo shows but that it can not be inserted in to the post as thumbnail.

  2. yosemite
    Member
    Posted 10 years ago #

    A search here for "Warning: imageantialias(): supplied argument" reveals this at the top (GD library):
    http://wordpress.org/support/topic/80887?replies=8

  3. webmachiavelli
    Member
    Posted 10 years ago #

    Well I am not even sure what to make of this. I called the support group for my host. He had no issue uploading a photo. I did so as well and it worked fine but the other night I probably attemtped to uplad a dozen times before I opened this thread.

    Anyhow it seems to working fine now. Thanks for the suggestion on that thread. I didn't even think to search for that word.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic