Support » Plugin: Events Manager » image upload

  • Resolved tonyalcapon

    (@tonyalcapon)


    Hello,

    Congratulations for this plugin, very well done!

    I have however this issue with the ulpoad imgage, after having created an event, I can`t see any image. I have set the permission on 755.

    Even after having selected an image, I still see: No image uploaded for this event yet

    What am I doing wrong?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Marcus

    (@netweblogic)

    NetWebLogic Support

    Is this on the front-end or the admin area? Are you using a previously uploaded image via the WP media section, or is it a newly uploaded image.

    If in the admin area, do regular posts work with images?

    Hello Marcus and thank you for your support.

    1) via the media wordpress upload, it is working.
    https://snag.gy/8lcHzu.jpg

    2) but via the upload option below the media uploader, it dosn`t.
    https://snag.gy/sZIOEq.jpg

    3) if I edit it via the WP media section, no problem:
    https://snag.gy/OCAShu.jpg

    4) what I can tell you is that if I load a picture too big etc I do have an error message, so it looks like it does something, but then after submitting the event, no pictures at all.

    https://snag.gy/cdHC3y.jpg

    5) Answering to your first question, this is on the front end, so with a new picture

    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  tonyalcapon.
    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  tonyalcapon.
    Plugin Support caimin_nwl

    (@caimin_nwl)

    NetWebLogic Support

    Judging from the error message in your screenshot, you’ll either need to upload a smaller sized image or increase the maximum dimensions allowed for uploads under Events > Settings > General > Image Sizes.

    Hello Caimin,

    the screenshot above was a pure example to show you that the plugin is doing something,

    I have changed the settings to allow any dimensions.

    https://snag.gy/VaD2Sy.jpg

    But I still have no images after posting an event.

    https://snag.gy/NSF9PC.jpg

    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  tonyalcapon.

    Hello,

    I have find out where the probleme was.

    It`s the theme… (SiteOrigin North)

    Changing theme I can see the pictures now.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.