WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Image upload

[Resolved] Image upload

  • Hi,

    When I submit a post as guest all the fields are fine, but the file is not attached, I can’t find the file uploaded, is like the file wasn’t attached.

    Fields are available:
    is_submission : 1
    user_submit_ip : Ip
    user_submit_name : User
    user_submit_url : this field is blank.

    When I’m logged, I can use the form and the files are correctly attached.

    Im now using TDO Mini Forms and my users can attach files without problem.

    What should I do?

    http://wordpress.org/extend/plugins/user-submitted-posts/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Jeff Starr

    @specialk

    It sounds like something is interfering with the normal functionality of the plugin. A good way to diagnose the issue is to disable all other plugins and then re-enable them one at a time, testing along the way. Another option is to simply setup a new/test install of WP. Then you can verify that it works and recreate your site one plugin at a time, testing along the way, until the conflict is discovered.

    Thank your for answering!

    I have disabled all plugins and still doesnt work.. I think that I’m going to try in a new installation.

    Plugin Author Jeff Starr

    @specialk

    Closing thread after no activity.. feel free to open a new one!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Image upload’ is closed to new replies.