Support » Plugin: Flipbox - Awesomes Flip Boxes Image Overlay » Image On Back Side Doesn’t Load

  • I have six boxes. I would like to add images to the back of them. I tried with the last box but the image doesn’t load. I removed title, button and everything else, but image doesn’t show up.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author biplob018

    (@biplob018)

    flipbox background working with color and image while you need to customize color to view image.

    Like confirm first image as background and then reduce color opacity value as you using rgba(243, 186, 109, 1) and make it rgba(243, 186, 109, 0.20).

    After saved you will see your image with color optimization as you reduce more opacity of color then image will view properly.

    Thank you Biplob. I have done as you suggested, as you will see if you flip the Eyelashes box, but the image is still not showing up.

    Hi Biplob, I just came back to see if there were any updates and I saw that someone had closed this ticket as “Resolved”. It is not resolved. I cannot see the image on the back of my flip boxes. I have now changed the transparency to 0,0,0,0 and still no image is seen. Would appreciate your help.

    Thank you.

    Plugin Author biplob018

    (@biplob018)

    I checked your sites while there have no features image. Add feature image from each flipbox and your image will show with background color.

    I don’t know where to add a “feature image”.

    I have only tried to add an image to the last flipbox, namely “Eyelashes”. I added it to the “Backend Background Image” as shown in the Edit box.

    I have uploaded the same image [https://hairandeyelashes.com/tonya-content/uploads/2020/05/eyelash-back.jpg] several times but it doesn’t show.

    If this is not the correct place to upload, where do I find the correct place?

    I have just uploaded another image for the first box “Bundles”. I have checked that the Background Colour is rgba(0, 0, 0, 0). The image does not show up.

    So to clarify, there are images uploaded for the first box “Bundles” and the last box “Eyelashes”. Neither image shows.

    • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by ma3ry. Reason: new image uploaded

    Still hoping to get a response to this situation.

    Unable to see back side images. Colour transparency is rgba(0, 0, 0, 0).

    There should be images showing on the back side of the first (bundles) and last (eyelashes) flip boxes.

    Thank you.

    Plugin Author biplob018

    (@biplob018)

    @ma3ry will you please contact via https://www.facebook.com/oxilabdev as i checked your site while feature image can’t selected.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.