WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Image not displaying in header.php

Image not displaying in header.php

  • I’ve inserted an image in header.php but it will not display and I cannot locate any CSS that may cause this to happen.

    <body <?php body_class(); ?>>
    
    	<div id="page" class="hfeed site">
    		<header id="masthead" class="site-header" role="banner">
    
              <img src="images/APC-Overnight-Shrewsbury-Logo.jpg" width="175" height="164" alt="APC Overnight Shrewsbury Logo" class="headerLogo">
    
              <a class="home-link" href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>" rel="home">
    		  <h1 class="site-title"><?php bloginfo( 'name' ); ?></h1>
    				<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
    		  </a>
    
    		  <div id="navbar" class="navbar">
    			<nav id="site-navigation" class="navigation main-navigation" role="navigation">
    					<h3 class="menu-toggle"><?php _e( 'Menu', 'twentythirteen' ); ?></h3>
    					<a class="screen-reader-text skip-link" href="#content" title="<?php esc_attr_e( 'Skip to content', 'twentythirteen' ); ?>"><?php _e( 'Skip to content', 'twentythirteen' ); ?></a>
    					<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_class' => 'nav-menu' ) ); ?>
    					<?php get_search_form(); ?>
    
    			</nav><!-- #site-navigation -->
    		  </div><!-- #navbar -->
    </header><!-- #masthead -->
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Image not displaying in header.php’ is closed to new replies.