Support » Plugin: Elementor Page Builder » Image not aligning when linked

  • Resolved soccernatic3

    (@soccernatic3)


    Hello!

    I´m having an issue with the image when it is linked to media file or custom link. The image does not respect the alignment I give when chosen those options, meanwhile, when it is not linked, it does respect the alignment.

    Here is a pic with both images, one linked and the other not.
    http://prntscr.com/cxvksd

    My system info is:

    == Server Environment ==
    Operating System: WINNT
    Software: Apache/2.4.23 (Win32) OpenSSL/1.0.2h PHP/5.6.24
    MySQL version: 5.5.5
    PHP Version: 5.6.24
    PHP Max Input Vars: 1000
    PHP Max Post Size: 8M
    GD Installed: Yes
    Elementor Library: connected

    == WordPress Environment ==
    Version: 4.6.1
    Site URL: http://localhost:1234/wordpress
    Home URL: http://localhost:1234/wordpress
    WP Multisite: No
    Max Upload Size: 2 MB
    Memory limit: 40M
    Permalink Structure: /%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/
    Language: en-US
    Timezone: 0
    Admin Email: user@example.com
    Debug Mode: Inactive

    == Theme ==
    Name: twentysixteen Child Theme
    Version: 1.0.0
    Author: Elementor.com
    Child Theme: Yes
    Parent Theme Name: Twenty Sixteen
    Parent Theme Version: 1.3
    Parent Theme Author: the WordPress team

    == User ==
    Role: administrator
    WP Profile lang: en_US
    User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/53.0.2785.143 Safari/537.36

    == Active Plugins ==
    Elementor
    Name: Elementor
    Version: 0.10.3
    Author: Elementor.com

    • This topic was modified 2 years, 7 months ago by  soccernatic3.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • @soccernatic3 – that is strange as I am unable to duplicate this. Have you tried selecting the other alignments and then center again? Not sure what else to suggest.

    Cheers!
    Lyle

    With the update, it fixed the alignment but now the caption is not aligning and it created a background color that can´t be removed.

    http://prntscr.com/czchkd

    Cheers!

    Plugin Author ArielK

    (@arielk-1)

    It seems like a bug in the image with a caption and link, we’ll fix it in the next version.

    Thanks for your report!

    This is not working in 1.4.6

    Adding a link to an image makes it align left only.

    Please advise.
    Thank you.

    P.S. Adding a caption does not affect the alignment.

    • This reply was modified 2 years, 1 month ago by  philrp.
    M

    (@mikedbk)

    I just installed this plugin and also upgraded to Pro. I’m having the same problem. If I add a link to an image, the image aligns to the left, even if I have it set to align to the center. So I can’t align images, which is pretty basic function to be missing. I’m very disappointed. I don’t think it’s a plugin conflict; I have almost no plugins.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Image not aligning when linked’ is closed to new replies.