Support » Plugin: eCommerce Product Catalog Plugin for WordPress » Image is not being displayed on product detail page

  • Resolved Cebetyr

    (@cebetyr)


    Today the image is not being displayed on the product detail page. As far as I can see (in plugin settings and on all product detail pages) it looks alright. The images were displayed before (up till today). All images are shown on the products overview page (Uthyrning: Alla maskiner).

    I have made changes to the child-theme for the products overview page only (with specific ID page number), so the product detail pages should not have been involved.

    To eliminate that this is not the problem, I took away all new settings that I entered today (besides emptying the cache every now and then – offpage and in browser) but the image will still not show.

    WordPress were updated this morning. Can that be the problem, i e that there is someting in the plugin that is not in line with the wp version?

    By the way, I also notice that the image thumbnails also were shown on the Products page overview in the administration view alongside the link to the page. Now there is only one image showing (släpvagn), the rest are not displayed at all. And this image (for släpvagn) does not show on the published product detail page.

    Please kindly advise.

    Best regards
    Cecilia

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • I discovered what was wrong. I had to resize the images to a smaller size, then it worked. So now, each product page is shown with an image.

    Plugin Author ndre

    (@ndre)

    Hi @cebetyr,

    The image size is not the problem.

    You have a problem with the https configuration. Some images have https and some of them have http. Those with http are being blocked by the browser. This is connected with your SSL certificate implementation.

    You should check your website URLs configuration. Please go to WordPress Settings > General and make sure that WordPress Address (URL) and Site Address (URL) have https.

    If you are using a CDN service for images you should also check the URL configuration there.

    Hi Ndre,

    Many thanks for your answer. I’ll check this asap.

    Best regards,
    Cecilia

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.