Support » Plugin: LiteSpeed Cache » Image groups notified to pull don’t get pulled

  • Resolved kioub

    (@kioub)


    At the image optimization page, I have some image groups ready to get pulled and even if I press the “Pull Images” button, or cron automatically launches the pull process, the images are never pulled. As a result I am not able to send a new batch to the image server for optimization.

    I have many image groups on my site – more than 13K, and I have already optimized almost 11K, so a “destroy all optimization data” is NOT an option.

    Please help.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support LiteSpeed Lisa

    (@lclarke)

    Hi, @kioub

    I hate to tell you this, but we don’t have a solution for this problem.

    That said, there are a lot of improvements and structural changes going into the Image Optimization feature with this week’s release.

    It’s possible that one of these changes will have the bonus side-effect of addressing your current problem. We can’t say for sure, though.

    Unfortunately, the best answer I can give you is to wait for the next release and hope for the best. I’m sorry I can’t be more helpful than that!

    Thread Starter kioub

    (@kioub)

    Hello,

    I installed the latest version of the plugin and unfortunately it did not resolve the issue.

    What is worse is that I am not able to destroy all optimization data so as to start all over again! After I select the “Destroy All Optimization Data” button and the “Destroy It!” button to the image server confirmation message, a new tab opens, to “https://wp.api.litespeedtech.com/go?data=…” but I get timeout errors (HTTP 524) every time this happens.

    Below is the result I see.

    ******

    Client callback failed:
    Error 524 Ray ID: 3fb234b20fa995bc • 2018-03-13 23:17:41 UTC

    A timeout occurred

    You

    Browser

    Working
    Ashburn

    Cloudflare

    Working
    http://www.javacodegeeks.com

    Host

    Error

    What happened?
    The origin web server timed out responding to this request.

    What can I do?
    If you’re a visitor of this website:
    Please try again in a few minutes.

    If you’re the owner of this website:
    The connection to the origin web server was made, but the origin web server timed out before responding. The likely cause is an overloaded background task, database or application, stressing the resources on your web server. To resolve, please work with your hosting provider or web development team to free up resources for your database or overloaded application. Additional troubleshooting information here.

    *****

    As a result, I returned to Level 1 (I was at Level 5), I can send images for optimization again, but all of them get stack and never get pulled.

    To my opinion this is a major bug that you must fix ASAP.

    I am paying for a 2 CPU core licence for LiteSpeed and I expect way better level of support from you.

    Looking forward to your feedback, and prompt actions.

    Best regards,
    Byron

    Plugin Support Hai Zheng⚡

    (@hailite)

    When our server call your site to destroy the optimized data, it gave a timeout from your server. It came from your cloudflare. You can check your server error log. I believe there is a memory php error.

    Please try to increase your php max memory to a higher value and try again.

    All the errors you can see from your server PHP error log or LSCWP debug log.

    Thread Starter kioub

    (@kioub)

    Hello,

    I have increased PHP memory limit and managed to destroy all data.

    Thank you.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Image groups notified to pull don’t get pulled’ is closed to new replies.