Support » Plugin: Avatar Privacy » Image gets uploaded, but doesn’t show

  • Resolved nici-

    (@nici-2)


    Hi!

    I installed the plugin and uploaded an image, but it won’t show (not in backend, not in frontend).

    I guess it is a conflict with ultimate member plugin. Is this a known conflict and a workaround available?

    Best regards
    nici-

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author pepe

    (@pputzer)

    Not a known conflict, but yes, probably a compatibility issue with Ultimate Member. From a quick look at their code, they build their own avatar API, bypassing WordPress’.

    Plugin Author pepe

    (@pputzer)

    @nici- Just a quick update, I’ll try to make Avatar Privacy compatible with Ultimate Member, but I’m currently working on a larger release, so it will take some time until there’s a fix (probably mid or end of September).

    Plugin Author pepe

    (@pputzer)

    Will be fixed in the next release (using Ultimate Member’s upload feature).

    Probably not an issue with the Ultimate Member plugin. I dont use it and have the same problem. Cant get newly uploaded picture to show. Cleared caches, deactivated the plugin. nothing… the upload in “uploads” folder is correct.

    Plugin Author pepe

    (@pputzer)

    @ctk75 Please create your own thread as it is certainly a different issue from @nici-‘s.

    Plugin Author pepe

    (@pputzer)

    (I didn’t want to brush you off, @ctk75, but if you are not running Ultimate Member, you are experiencing a different issue and we should explore it in a separate topic.)

    No Prob. I just didnt get round till now

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.