Support » Plugin: AWPCP - Classifieds Plugin » Image Displays off the Screen

  • Resolved awesomeopp

    (@awesomeopp)


    Thanks for the plugin.

    I looked through the last couple years posts in the support forum and did not find a related post. When clicking on an image in an ad post the enlarged image displays to the far right of the screen – about half of the image is off the edge.

    I have WP 5.2.2, AWPCP 4.02.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author awpcp

    (@awpcp)

    Hi @awesomeopp,

    Sorry that you ran into issues here!

    Can you post a link to the ad with the image?

    Have you tried a conflict test yet? Here is an article about how to test for theme and plugin conflicts with AWPCP, which may help pinpoint the issue: http://awpcp.com/forum/faq/how-to-test-for-plugintheme-conflicts/

    Please let me know.

    Appears to be a theme conflict. Here’s the results of the Theme Check:

    REQUIRED: Text Domain: is missing from your style.css header.
    WARNING: Your theme appears to be in the wrong directory for the theme name. The directory name must match the slug of the theme. This theme’s correct slug and text-domain is atahualpa.
    (If this is a child theme, you can ignore this error.)
    REQUIRED: The theme must not used the <title> tags.
    REQUIRED: The theme must not call to wp_title().
    REQUIRED: No reference to add_theme_support( “title-tag” ) was found in the theme.
    RECOMMENDED: Screenshot size should be 1200×900, to account for HiDPI displays. Any 4:3 image size is acceptable, but 1200×900 is preferred.
    RECOMMENDED: No reference to add_theme_support( “custom-header”, $args ) was found in the theme. It is recommended that the theme implement this functionality if using an image for the header.
    RECOMMENDED: No reference to add_theme_support( “custom-background”, $args ) was found in the theme. If the theme uses background images or solid colors for the background, then it is recommended that the theme implement this functionality.
    RECOMMENDED: No reference to add_editor_style() was found in the theme. It is recommended that the theme implement editor styling, so as to make the editor content match the resulting post output in the theme, for a better user experience.
    INFO: Only one text-domain is being used in this theme. Make sure it matches the theme’s slug correctly so that the theme will be compatible with WordPress.org language packs.
    The domain found is atahualpa
    INFO: iframe was found in the file functions/bfa_ata_admin.php iframes are sometimes used to load unwanted adverts and code on your site.
    Line 11: <iframe src=’http://wordpress.bytesforall.com/update.php?theme=Atahualpa&ver
    Line 12: echo $bfa_ata_version; ?>’ width=’98%’ height=’40’ scrolling=’no’ frameborder=’0′></iframe></td>
    INFO: css.php The theme appears to use include or require. If these are being used to include separate sections of a template from independent files, then get_template_part() should be used instead.
    Line 1936: # include (WP_PLUGIN_DIR.’/sociable/sociable.css’);
    Line 2000: include (WP_PLUGIN_DIR.’/wp-pagenavi/pagenavi-css.css’);

    Plugin Author awpcp

    (@awpcp)

    Well, I’d contact the owner of the theme and see if they can help make it work properly.

    However, when I look here: https://wordpress.org/themes/atahualpa/

    The theme hasn’t been updated or maintained in over 4+ years. That’s a bad sign, and I would strongly recommend switching themes to something that is more modern and with active development on it.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.