Support » Plugin: Contact Form by WPForms - Drag & Drop Form Builder for WordPress » Image Choices not Selecting with checkmarks or multiple choice fields

  • Resolved lisamr

    (@lisamr)


    Hello!

    I’m using WP Forms for a “Request a Quote” form for reptile enclosures, and I want to use images so users can select a style they like. When logged in, I can multi-select the options just fine, but when I log out or try in incognito mode, none of the options select. Could you take a look? I tried using both the multiple choice field and the checkbox field (current).

    Thank you!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Prashant Rai

    (@prashantrai)

    Hey @lisamr – Thanks for contacting us!

    As you’re able to select the choices when logged in, and the issue appears to be when you’re logged out or in incognito mode, it appears to be some caching conflict going on. I looked into the website, and I was able to replicate the issue. I see you’re Siteground cache. When you have some time, please try and clear the cache and let me know how it goes.

    In case the issue is still there, there might be a conflict between the forms and the site theme or another plugin. To troubleshoot this, please try the steps described in our detailed guide on how to test for plugin/theme conflicts.

    Hope this helps!

    Kindly,

    Prashant Rai

    (@prashantrai)

    Hey @lisamr – I hope you got the chance to try the steps I shared in my previous message. Since we haven’t heard back from you, so I’m going to go ahead and close this thread for now. But if you’d like us to assist further, please feel welcome to continue the conversation.

    Kindly,

    Thread Starter lisamr

    (@lisamr)

    Hi @prashantrai

    Apologies for the delay, just finished testing this out. I cleared the website cache and SiteGround cache and the issue persisted. I disabled all plugins aside from WP Forms and the issue was still there. However, I switched from the Divi theme to a WP theme and that fixed the issue. I have to use the Divi theme though as the entire website was built using it.

    Any thoughts on WP Forms and Divi not getting along? Has this happened before?

    Thanks so much!

    Prashant Rai

    (@prashantrai)

    Hey @lisamr – Thanks for following on this ticket!

    When you have some time, can you please try clearing the DIVI cache and see if that fixes the issue for you? Here’s a tutorial that you can follow for more details.

    Kindly,

    Prashant Rai

    (@prashantrai)

    Hey @lisamr – I hope you got the chance to look at the tutorial link I shared. For now, I’m going to close this ticket, but please feel free to circle back if you have any questions.

    Kindly,

    Thread Starter lisamr

    (@lisamr)

    Hey @prashantrai

    Thank you for your help. I cleared the Divi cache and SiteGround cache again and the selections are still not showing up in incognito mode. Any other advice? I am happy to try Elegant Themes support as well.

    Thank you!

    Prashant Rai

    (@prashantrai)

    Hey @lisamr – Thanks for following on this ticket!

    When you have sometime, can you please confirm if you got the chance to test for plugin or theme conflict?

    Kindly,

    Thread Starter lisamr

    (@lisamr)

    @prashantrai I did, back on Feb 22nd I said I disabled all plugins and the issue was still there, however, when I switched from the Divi theme to a WP theme that fixed the issue. I need to use Divi though, a different theme is not an option. Any other suggestions? Should I reach out to Divi support instead?

    Prashant Rai

    (@prashantrai)

    Hey @lisamr – Thanks for your intrest in this ticket!

    When you have sometime, can you please check with DIVI support team and share the issue you’re facing? They should be able to assist you with this.

    Kindly,

    Hey @lisamr – I hope you got the chance to speak to the DIVI support team. For now I’m going to close this ticket, but if you have any questions, please feel free to reachout.

    Kindly,

    Thread Starter lisamr

    (@lisamr)

    They just got back to me today! The issue was actually with SiteGround’s SG Optimizer plugin. For future reference, here is what fixed it:

    Disable the Defer Render Blocking option in the SG Optimizer Settings > Frontend > Javascript

    Thanks again!

    Hey @lisamr – I’m glad to hear you got that sorted working with DIVI theme support team, and thank you for taking the time to let us know.

    If you have any questions, please feel free to reachout.

    Kindly,

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘Image Choices not Selecting with checkmarks or multiple choice fields’ is closed to new replies.