Support » Plugin: Z-URL Preview » Image and Headings links not working

  • Resolved NightL

    (@nightl)


    In the settings I have set the following
    Main Heading as Link = Yes
    Main Image as Link = Yes

    Those links are not working

    The source link works fine

    I have cleared all cache files on server and emptied cache and hard reload on browser

    I downloaded site and turned off all other plugins – still no joy

    The Theme is basic Twenty Sixteen

    My server is running php 5.6.30
    My localhost testing site is running php 7.1.9

    Great plugin though – happy to give it a 5 star when this small problem resolves

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • NightL

    (@nightl)

    Resolved

    I had changed the link settings after I made the post and I assumed this would carry through to the existing post when I cleared cache etc – it did not. Another wrong assumption was that I thought it would use a shortcode which I have now found it does not.

    I deleted the post and created a new one (After settings had been changed) – this time the links worked.

    Plugin Author StuartMillington

    (@stuartmillington)

    Hi,

    The reason for not allowing shortcodes and why existing posts don’t change with settings changes is to prevent crippling performance. If a shortcode was evaluated at runtime, the contents of the origin site would have to be fetched and parsed every time your page(s) load. It would kill your site and the origin site.

    The plugin runs once, when you are writing the post, and stores the results in the post as static HTML.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Image and Headings links not working’ is closed to new replies.