Support » Plugin: Essential Addons for Elementor » Image Accordion: link in content causes failure

  • Resolved DannyAnthony

    (@dannyanthony)


    I am hoping someone has already encountered and defeated this issue. When setting the title & content for each panel of the image accordion, adding plain text in the editor causes no issues and things work as expected. Adding a single simple link in that content is making my entire accordion fail from that point backward. For example, if I have 4 panels and have a link in the content of panel 3, then panels 1, 2 & 3 fail, but panel 4 continues to work properly.

    Upon viewing the code in a validator, the result is “Start tag “a” seen but an element of the same type was already open.” In other words, there is a link tag inside another link tag:

    Each panel starts with:

    <a href="#/" style="background-image: url...>
    <div class="overlay">
    <div class="overlay-inner">
    <div class="overlay-inner">
    <h2 class="img-accordion-title">Title Here</h2>
    <p><p>The content starts here. A <a href="http://www.google.com">link</a> breaks the code.....
    

    I hope to avoid workarounds and instead find the root issue. Any thoughts?

    Thank you

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Support Abid Hasan

    (@abidhasan112)

    Hi @dannyanthony ,

    First of all sorry for the late response. Hope you’re doing good.
    Our dev team is investigating this issue. I will get back to you when I heard back from our dev team don’t worry.

    Thanks for your patience!

    Plugin Support Abid Hasan

    (@abidhasan112)

    Hi @dannyanthony ,

    We deeply check this issue and reproduced this issue on our end. Thanks for pointing this out. Our dev team is working on it and this will be fixed in the future version of Essential Addons for Elementor.

    Sorry for the inconvenience.

    Thread Starter DannyAnthony

    (@dannyanthony)

    Thank you for your reply and looking into this. I will work around it in the meantime.

    Plugin Support rafinkhan

    (@rafinkhan)

    Hi @dannyanthony,

    We have just released a new version of Essential Addons today. So, please update to the latest version 4.5.1. And, your issue should be resolved.

    Let me know how it goes. Thank you!

    Thread Starter DannyAnthony

    (@dannyanthony)

    Thank you for the update. Unfortunately, after adding a link within the content, I had the same results as before. But maybe others can test out the update on their site builds to see if the results vary. Thank you for following up!

    mycr48

    (@mycr48)

    Hi,

    I faced other issue in Image Accordion. I use only images without title or context and add links. It worked till last update, now it adds an additional quotes end of href links so that the links are broken:

    <a class=”eael-image-accordion-hover”
    style=”background-image: url(https://www.yuceer.gen.tr/wp-content/uploads/2020/04/Hamurisi-1.jpg);”
    href=”http://hamurisi.epizy.com&quot; ”

    Is there any fix for that?
    Thanks&regards

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.