Support » Fixing WordPress » I’m getting an error on my site since last week

  • ardatotal

    (@ardatotal)


    Hi everybody,
    Since last week i’m getting some errors on my site http://ardatotal.ro

    1. If i write the WWW – in front of my site name ( http://www.ardatotal.ro ) i get this error:

    [{“id”:1,”name”:”ARDAtotal”,”url”:”http:\/\/www.ardatotal.ro”,”description”:”Informa\u021bii despre trasee montane, drume\u021bii \u0219i accesorii pentru camping.”,”link”:”http:\/\/ardatotal.ro\/author\/admin\/”,”slug”:”admin”,”avatar_urls”:{“24″:”http:\/\/0.gravatar.com\/avatar\/3078cb939d77fdd23f24243b316dfbe8?s=24&d=mm&r=g”,”48″:”http:\/\/0.gravatar.com\/avatar\/3078cb939d77fdd23f24243b316dfbe8?s=48&d=mm&r=g”,”96″:”http:\/\/0.gravatar.com\/avatar\/3078cb939d77fdd23f24243b316dfbe8?s=96&d=mm&r=g”},”meta”:[],”_links”:{“self”:[{“href”:”http:\/\/ardatotal.ro\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1″}],”collection”:[{“href”:”http:\/\/ardatotal.ro\/wp-json\/wp\/v2\/users”}]}}]

    2. In my personal email i have received this error when i’ve tried to uninstall Swift Performance Lite plugin:

    A apărut o eroare de tipul E_ERROR pe linia 20 a fișierului /home/ardatota/public_html/wp-content/plugins/gutenberg/lib/widgets.php. Mesaj eroare: Uncaught Error: Call to a member function is_block_editor() on null in /home/ardatota/public_html/wp-content/plugins/gutenberg/lib/widgets.php:20
    Stack trace:
    #0 /home/ardatota/public_html/wp-content/plugins/gutenberg/lib/widgets.php(28): gutenberg_is_block_editor()
    #1 /home/ardatota/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): gutenberg_block_editor_admin_print_styles(”)
    #2 /home/ardatota/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array)
    #3 /home/ardatota/public_html/wp-includes/plugin.php(465): WP_Hook->do_action(Array)
    #4 /home/ardatota/public_html/wp-content/plugins/swift-performance-lite/includes/setup/templates/deactivate.tpl.php(26): do_action(‘admin_print_sty…’)
    #5 /home/ardatota/public_html/wp-content/plugins/swift-performance-lite/includes/setup/setup.php(69): include_once(‘/home/ardatota/…’)
    #6 /home/ardatota/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): Swift_Performance_Setup->init(”)
    #7 /home/ardatota/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP

    I’m a a beginner here and don’t know anything about this errors, can somebody help me with a solution?

    Thank you very much.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Joy

    (@joyously)

    Your site is using WP 5.2.2, JetPack, and Yoast SEO. Why do you need the Gutenberg plugin? It should still work, but the second error is from the gutenberg plugin.
    https://wordpress.org/support/plugin/gutenberg

    The first error looks like it is related to Yoast. You should ask in that support forum: https://wordpress.org/support/plugin/wordpress-seo

    ardatotal

    (@ardatotal)

    Thank you @joyously . I have uninstalled the Yoast and Gutenberg plug-ins. Right now my site is working with the WWW. – before the name.
    Also i have unistalled the Swift Performance Lite plug-in.
    I fix one error.
    I also saw that my site does not load completely on mobile. I’m using Opera browser on my phone.

    • This reply was modified 3 months ago by  ardatotal.
    ardatotal

    (@ardatotal)

    I have disabled and deleted Yoast, Swift Performance Lite, Gutenberg, the problem remains.
    On mobile my site does not load in full, only half and my mobile browser it freeze.

    Joy

    (@joyously)

    I get this on desktop:

    SecurityError: The operation is insecure.  becomePatronButton.bundle.js:1
    [cycle] terminating; zero elements found by selector  f526c.js:1:112

    For your mobile problem, look on the server for error_log and see what it says.
    You may have to turn Debug on to find the problems.
    https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress

    ardatotal

    (@ardatotal)

    I don’t understand, you said that you get an error on my site ?
    I will look in the error file log to see if there is something.
    I will search some tutorials about the debug mode because I’m a noob at this :).
    Also, I have saw something strange today, I’m using Opera Mobile on my Xiaomi and my site does not load in full, only half.
    I have downloaded 4-5 browsers for my phone, and I don’t get any error with them.
    Now I have opened a ticket on the Opera forum, to see if there are other users with problems like mine.
    Maybe is a problem from my mobile browser.
    I don’t understand this, because untill last week everything was working perfectly.

    PS – im not an English speaker, maybe I do some mistakes. Sorry for that.

    • This reply was modified 3 months ago by  ardatotal.
    Joy

    (@joyously)

    Yes, the errors I listed were in the Javascript console when I went to your site on my laptop. Those will not show in the server error_log, but you should check it anyway.
    It’s more difficult to test on mobile since there is no good way to see the errors.

    ardatotal

    (@ardatotal)

    Thank you very much. I will do that tomorrow and return with the results.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.