WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » IE is underlining all of my old posts

IE is underlining all of my old posts

  • All of my posts except for my latest one gets underlined in Internet Explorer. Not just the Title and links but ALL of the text gets underlined.

    I don’t have this problem in FireFox.

    Here is an example of the exact html I use in all of my posts along with a snippet of the called CSS from the style sheet:

    http://www.prizepapa.com/example.txt

    Thanks for any help.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    A link to a page demonstrating the problem would be a lot more useful.

    http://www.prizepapa.com

    It definitely only happens on the homepage. When I click a category on the left it doesn’t seem to happen. If you look at the post text it looks different after you click a category. I guess it has to do with the css somehow?

    bump

    bumping is not nice and against the forum rules 🙁

    with so many validation errors, it is a wonder that any browser is showing anything coherent at all:

    Line 809, Column 143: end tag for “span” omitted, but OMITTAG NO was specified

    look for the following code in index.php:
    <span class="moretag">Continue reading Survey Princess</a></p>

    thanks that did the trick. now time to clean up the rest of those errors.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘IE is underlining all of my old posts’ is closed to new replies.
Skip to toolbar