Support » Fixing WordPress » identical domain, but images not showing

  • Resolved finallyanime

    (@finallyanime)


    i cant show you the site at the moment because it’s not done and i re-did it because of spam and other hassles, but in short, this is the deal:

    1. Deleted everything and started over with exact same domain and everything.
    2. Re-upped my uploaded folder with original pics
    3. Imported saved .xml file of saved post, page, & category info
    4. …Images not showing even though the URLs are EXACTLY the same

    Just kind of confused since the links aren’t different. Any help?:)

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Try deleting and reloading an image and see if that works.

    Also try using the search and replace plugin.

    Deleting and reloading? Sorry for the dumb question but what do you mean “reload?” Like re-paste the link?

    Ill try the search and replace plugin though

    When you insert an image to a page on your WP you pick if from you gallery where you loaded it from your pc right?

    Repeat this process with one of your images.

    Oh ok, gotchu. At first I was under the impression you couldn’t really do this, but they totally revamped the media uploader since last i checked! Wow, i love wordpress more and more.

    I’ll let you know how it goes

    i resolved it and just did everything manually by deleting and re-selecting. Thanks for the help

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘identical domain, but images not showing’ is closed to new replies.