Support » Plugin: AddToAny Share Buttons » Icons separated when I use a language switcher.

  • Resolved isabelleroger

    (@isabelleroger)


    Hello,

    As recommanded by Themify, I installed on my website your plugin (AddtoAny Share Buttons). Everything was great until I use the google translator and/or Gtranslate plugings. When I translate in any language, the Share Buttons are separated.

    See images by clicking this link: https://imgur.com/a/Sx9XnEb

    Do you think that there is something to do to fix this?

    thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author micropat

    (@micropat)

    Hello,

    The cause is the translator component you’re using, so you should report the issue to whoever makes that. Until they fix it, you can use Additional CSS code to work around their bug:

    .addtoany_list font { display; none; }

    Thread Starter isabelleroger

    (@isabelleroger)

    Oh, perfect, I will send this to the creator of the other plugins. I tought I had to tell you πŸ™‚

    I get 2 error message when I put that to the css section.

    please see image there: https://imgur.com/a/hgtEDvO

    the none is in red and the messages :

    Expected COLON at line 112, col 30.
    Expected COLON at line 112, col 36.

    Thanks

    Thread Starter isabelleroger

    (@isabelleroger)

    Hello, there is a problem in the code you gave me:

    I get 2 error message when I put that to the css section.

    please see image there: https://imgur.com/a/hgtEDvO

    the none is in red and the messages :

    Expected COLON at line 112, col 30.
    Expected COLON at line 112, col 36.

    I tried to let it like this and check if the css code works anyway, but it’s not working. The space between buttons is still there.

    Thanks

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by isabelleroger.
    Thread Starter isabelleroger

    (@isabelleroger)

    Ok, UPDATE, I searched on the internet what this error could be, and I found that I had to write display:none: instead of display; none;

    So, now, it works. I wrote to the author of the translations plugins to advise them of the conflict with your plugin. Thanks πŸ™‚

    Plugin Author micropat

    (@micropat)

    Whoops, yes, above was a typo! Glad you figured it out.

    .addtoany_list font { display: none; }

    Thread Starter isabelleroger

    (@isabelleroger)

    πŸ™‚ Thanks !

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Icons separated when I use a language switcher.’ is closed to new replies.