Support » Plugin: Spots » Icons dont appear

Viewing 6 replies - 16 through 21 (of 21 total)
  • Plugin Contributor AndyWalmsley

    (@andywalmsley)

    I’ve been having a look and can’t find really find any reason why the icons aren’t displaying properly. There are only a couple of differences between a user being logged in and not as well, so will be easiest to start with that.

    Do you have access to edit plugin files in your site setup?

    If you do, try changing the icit-spots.php file with the following changes:

    Do a find for if ( $show_edit_link and there will be two sections with it, change

    if ( $show_edit_link ) {
    	echo '<div class="icit-spot-content">';
    	icit_spots::edit_link( $spot_id );
    }

    to

    //if ( $show_edit_link ) {
    	echo '<div class="icit-spot-content">';
    	icit_spots::edit_link( $spot_id );
    //}

    and

    if ( $show_edit_link )
    	echo '</div>';

    to

    //if ( $show_edit_link )
    	echo '</div>';

    This will only be a temporary change and will be overwritten in the next plugin update.

    Thread Starter DionysusArt

    (@dionysusart)

    Hello Andy,

    Thanks for the answer. But i’ve change the lines you told me and the icons still dont show up. Dont know why this is happening, its very strange that they only work online.
    Did you had similiar issues in the past? Could it be a theme related issue?

    Best Regards

    Plugin Contributor AndyWalmsley

    (@andywalmsley)

    OK, you can revert the changes now.

    Next thing to test is if it is a problem with how the page builder and spot are interacting. Could you insert the same spot into either a test page or post, within the content or in a sidebar widget space, please?

    Thread Starter DionysusArt

    (@dionysusart)

    Sure..you can see it here:

    http://oneworldhalal.com/spots-test/

    Plugin Contributor AndyWalmsley

    (@andywalmsley)

    Thanks, seems to be the same as when using the page builder so will take another look and see if anything else may be causing the issue.

    Thread Starter DionysusArt

    (@dionysusart)

    Thanks Andy, let me know if you figured it out

    Best Regards

Viewing 6 replies - 16 through 21 (of 21 total)
  • The topic ‘Icons dont appear’ is closed to new replies.