WordPress.org

Forums

DW Question & Answer
icons do not display (7 posts)

  1. gwenm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, icons do not display properly on my site.
    Screen : http://imagik.fr/view-rl/70544

    Thank for your support

    http://wordpress.org/plugins/dw-question-answer/

  2. DesignWall
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Do you use the lastest version of DW Question Answer 1.1, we are having new icons set so maybe you lost something in the new version. Can you give me your live link to further checking?

  3. gwenm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I use the last version;)

    http://wrooom.net/dwqa-questions/

  4. DesignWall
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I saw in your link that it work fine, gwenm
    http://prntscr.com/2l5rn2

  5. gwenm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Indeed it appears well with Chrome and IE but not Firefox. Is your side it displays correctly with Firefox?

  6. DesignWall
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Your theme is using the old version of Font-awesome, while our plugin is using the latest version, that's why it's conflict. Can you go to our Q&A and submit an admin account for further checking?

  7. gwenm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, thank you ;)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • DW Question & Answer
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.