Support » Theme: Tracks » Icon's are gone?

  • Resolved bczegeny

    (@bczegeny)


    Hey Ben,

    Not sure if this is a theme issue, But My site upgraded wordpress and then all the icons turned to squares. see http://www.momentsafterdark.ca The images are still on the server. Not sure what happened? Any help would be appreciated.

    Cheers,
    Ben

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Theme Author Ben Sibley

    (@bensibley)

    Okay here’s the error report from Chrome:

    http://pics.competethemes.com/image/2H0S0F3J222g

    What this means is that the Font Awesome font used for the icons needs to be loaded from your site, and not from another domain. Browsers don’t allow this in order to prevent cross-site scripting attacks.

    Tracks and Next Gen gallery are both trying to load the font awesome font, but it is being blocked since it is being loaded from cloudfront.net instead of the bundled copies they include on your server.

    Does that domain sound familiar to you (cloudfront.net)? Is there a service you recently began using to deliver content on your site?

    Cloudfront is a CDN I use. I did move servers over a week ago not sure why the problem showed up now. I used cloudfront on my old server too. Kinda scratching my head on how to stop the CDN from trying to service up this specific file. I guess I could enable cross site content loading at the server level.

    I appreciate the help even though this isn’t theme related. I thought upgrading wordpress was the issue.

    Cheers,

    Theme Author Ben Sibley

    (@bensibley)

    Yea no problem. If they can help you exclude font awesome that will fix the issue.

    Gonna leave this here incase someone else has a similar issue with font awesome and CDN’s

    Put this in your .htaccess file

    <FilesMatch "\.(ttf|otf|eot|woff)$">
      <IfModule mod_headers.c>
        Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
      </IfModule>
    </FilesMatch>
    Theme Author Ben Sibley

    (@bensibley)

    Nice, thanks for sharing that.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Icon's are gone?’ is closed to new replies.