Support » Plugin: Max Mega Menu » Icon size in admin panel when using “Ozh’ Admin Drop Down Menu”

  • Resolved kiezkickerde

    (@kiezkicker)


    Hi,

    I am using Megamenu 2.8 on my site, but if I activate also the Plugin “Ozh’ Admin Drop Down Menu” – https://de.wordpress.org/plugins/ozh-admin-drop-down-menu/ – the icon for your megamenu entries was way to big as you can see on the screenshot at https://www.bilder-upload.eu/bild-f25bbc-1591616499.png.html

    As the other plugin-icons (f.e. Youtube Free, Anti-Malware, JoomSport) in the top navbar looking way more smaller it seemed like some size-info in your plugin for top-nav-bars in admin panel is missing? As it is working without the oz-menu-plugin when it the megamenu items are displayed on the left side there must be something missing about top menus.

    Would be great if it could changed so your plugin icon doesn´t need so much more space on the screen than the other plugin-icons or menu icons on a top admin menu.

    • This topic was modified 3 months, 2 weeks ago by kiezkickerde. Reason: changed screenshot location

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author megamenu

    (@megamenu)

    Hi kiezkicker,

    I’ve installed ““Ozh’ Admin Drop Down Menu” and can see the problem. It’s because we use an SVG for our icon.

    It can be fixed with this CSS:

    #ozhmenu img.wp-menu-image { max-width: 20px; }

    Please could you ask the author of that plugin to include the fix in the next update? I see it was last updated 23hrs ago, so it looks like it is still being maintained.

    Regards,
    Tom

    Yeah, when the fix is working I will contact oz, too – but currently unfortunall it doesnt change anything. I had added the css to the end of the additional css – part in wordpress but after reloading (with shift and f5) it is still a very big icon.

    OK. The additional css has to be added in adminmenu.css.php of the oz-menu-plugin because in theme-css it won’t load in admin-area…

    But after inserting your css in line 320 it seems to be working pretty fine, thank you for your support (expecially as it doesn’t seem your mistake)!

    I will forward this issue to oz and hopefully he/she will include your fix to the css of oz admin menu. 🙂

    Again, thank you!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.