Support » Plugin: Jetpack by WordPress.com » i0.wp.com removal issue – pictures not showing

  • Resolved wpmicaha

    (@wpmicaha)


    The images on my website are opening via i0.wp.com. Some pages don’t show any images.

    Example: http://www.website.com/pages/ this page has a picture.
    The original address of the image: http://www.website.com/wp-content/uploads/2015/08/images.jpg
    But it opens like this: http://i0.wp.com/www.website.com/wp-content/uploads/2015/08/images.jpg

    The original address of the image is working. But i0.wp.com is not working.
    Message on i0.wp.com page: We cannot complete this request, remote data could not be fetched

    The pictures look like this: https://prnt.sc/jljoy8

    All images are installed in the WordPress library. I want to completely remove i0.wp.com from my site.

    I turned off the server setting in the Jetpack plugin settings. But it didn’t work.
    I disabled the Jetpack plugin. But it didn’t work.
    I deleted the Jetpack plugin. But it didn’t work.

    Although I deleted the Jetpack plugin, images are displayed with i0.wp.com. What can I do? This problem is bothering me so much.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Tracy

    (@tmmbecker)

    Hi @wpmicaha,

    It sounds like the Jetpack may not have been working when you deactivated the setting for the image CDN. Could you please install Jetpack and connect again?

    Once you’ve done that, can you post your URL here so that I can take a look?

    If you’d prefer that it remain private, you can also contact us via this contact form:
    https://jetpack.com/contact-support/?rel=support

    Thanks!

    wpmicaha

    (@wpmicaha)

    Thank you for your answer.

    I reinstalled the Jetpack plugin and I connected. I wrote the problem to the support center. I am waiting answer.

    Maybe other sites are also having this problem. I’ll rewrite it here when the problem is resolved.

    Plugin Support Tracy

    (@tmmbecker)

    Thank you! We are working on a backlog of requests from free users at the moment, so there may be some delay in replying. We’ll get to it as soon as we can 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘i0.wp.com removal issue – pictures not showing’ is closed to new replies.