WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » I update to the last version and my site does not work

I update to the last version and my site does not work

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Rob La Gatta
    Member

    @roblagatta

    Hi checevo. Thanks for the note and sorry to hear of your inconvenience. Can you share a link to the site so we can check this out and try to troubleshoot?

    My site: claudiolacamera.it

    I can send screen shot of the site after the updating of the plugin . Is this important for you? Your email?

    Thanks.

    Plugin Author Rob La Gatta
    Member

    @roblagatta

    Thanks for the link. Are you saying you are intending to have a background image behind the calendar, the same as what is seen on other pages at this site? If so, have you tried the different template options under Events -> Settings? Switch through each of those and refresh the frontend…my guess is at least 1 will accomplish what you’re going for. Let me know if not.

    No, no background image in the page calendar.The background images that you see go out line with the update of the plugin. Also the photo in Home.
    I can send with email the screen shot of the problem.

    Ok, I do not update the plugin . I expect the problem is resolved.

    Thanks For the support.

    Plugin Author Rob La Gatta
    Member

    @roblagatta

    Ah excellent. Thanks for confirming on this end, checevo. Sounds like you’re all set but if we can do anything else in the future please let me know. We appreciate your support and use of The Events Calendar.

    I have not resolved.

    My solution: Do not upgrade the plugin.

    Thanks For the support.

    Plugin Author Rob La Gatta
    Member

    @roblagatta

    Sorry to hear that didn’t do the trick. Just to confirm, we have released a 2.0.11 build, just over the past few days, which you may have better luck with. Would be interested in hearing the results if you attempt to update. I can totally help you out best I can if it’s still problematic.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘I update to the last version and my site does not work’ is closed to new replies.