Support » Plugin: Custom Product Tabs for WooCommerce » I see title but I don’t see content

  • Resolved pegasoazul2002

    (@pegasoazul2002)


    Hola

    My theme is FLATSOME.

    I have created 4 tabs all of them look good except the last one. Where the title of the tab appears but not the content that appears in white. If I go to the product if it has content, but the front does not appear.

    Modelos it`s good, Descargas itΒ΄s good but OPCIONAL and OPCIONES. not see content

    Thanksssss

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • @pegasoazul2002,

    I see you’re still having no luck adding content to those last tabs. I’d love to help get this resolved for you. Could you let me know what you’re trying to insert into those tabs?

    Cheers,

    Freddie

    Plugin Contributor Tracy Levesque

    (@liljimmi)

    πŸ³οΈβ€πŸŒˆ YIKES, Inc. Co-Owner

    Hello @pegasoazul2002,

    Just checking in.

    Please let us know if you still need help with this issue.

    Thank you!
    -Tracy

    Plugin Contributor Tracy Levesque

    (@liljimmi)

    πŸ³οΈβ€πŸŒˆ YIKES, Inc. Co-Owner

    Hello @pegasoazul2002,

    We haven’t heard back from you in awhile so I am going to close out this ticket.

    If you need more help, please reopen it and we will be happy to help you.

    Thank you!
    -Tracy

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘I see title but I don’t see content’ is closed to new replies.