Support » Plugin: iframe » i see only the youtube-Video

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author webvitalii

    (@webvitaly)

    You entered “src” param as “scr” and it is wrong.

    It should be: [iframe src=”http://www.l..-…de/kalender” width=”100%” height=”480″]

    Hello, I myself am using this! The 13th usage is giving me default youtube video with the correct usage!

    I am seeing the same. This just started today so I am not sure why this is happening. It has worked perfectly for months, now just stopped.

    here is my iframe statement:

    [iframe src=”https://www.google.com/calendar/embed?showTitle=0&showNav=0&showDate=0&showPrint=0&showTabs=0&showCalendars=0&showTz=0&mode=AGENDA&height=300&wkst=1&bgcolor=%23FFFFFF&src=ap0jeale70pbltabo8esnvo3jo%40group.calendar.google.com&color=%232F6309&ctz=America%2FNew_York” style=” border-width:0 ” width=”500″ height=”300″ frameborder=”0″ scrolling=”no”]

    Plugin Author webvitalii

    (@webvitaly)

    @jdstallings: I tried you iframe shortcode and it worked perfectly for me.

    Check out other plugins which could create a conflict for [iframe] shortcode.

    Webvitaly,

    We found out what the issue was with the iframe not working. We upgraded to a new server and had Apache 2.4 installed w/PHP 5.3. Once I reverted to Apache 2.2 w/PHP 5.3 the iframe started working again. So it appears your PHP may have something going whacky with the cPANEL Apache 2.4 install.

    Jim

    link0612

    (@link0612)

    Having this problem as well. On a page with two iframes, the first works fine and the second returns only the YouTube video. Any resolution?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘i see only the youtube-Video’ is closed to new replies.