WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » I ran “search and replace” and now my manues gotten underscore ?!

I ran “search and replace” and now my manues gotten underscore ?!

  • Hi.

    In my blog:
    http://www.zeevgalili.com

    I got on the main page (and not on other pages),
    underscore, under the “|” seperating my catagories,
    under my footer,
    and under the number of posts on my archive.

    Can any one advise me on how to remove them ?

    (It heppend after running “search and replace”, and after changing the “<!–TOC–>” with blank: “”,
    after some one here helpd me with a better solution)

    10x in advance,
    Tal.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • In your styles.css, try #sidebar a, #footer a { text-decoration: none; }

    Good idea, but it didn’t work 🙁

    any more Ideas ?!

    It feels like – the text as acting as if I put my mouse over all of it (and remember, if I go to another page on the web site – it will not happen – weired 🙁 )

    There’s nothing wrong with your style sheet. This is an un-closed <u> tag (underline) in your post number 211:
    http://www.zeevgalili.com/?p=211

    It looks like you’re using the WYSIWYG editor. Try switch to HTML and look at the blank lines right after your first numbered list in that post. You’ve got two lines of <p><u /></p> there. Take them out—at least take out the <u />.

    Thanks allot alrescha – it fixed it.

    (That is what you get when mess moving to WP from ms-word, through an editor)

    10x !

    Tal.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘I ran “search and replace” and now my manues gotten underscore ?!’ is closed to new replies.
Skip to toolbar