WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » I put "." (dot) as a category base,but goes wrong

I put "." (dot) as a category base,but goes wrong

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You have to put /.

    I have tried to put /. but it didn’t work.

    No one used to meet this problem?

    Chip Bennett

    @chipbennett

    Theme Review Admin

    Try using only alphanumeric characters, plus space, underscore, and hyphen.

    It is no use,because I do use “only alphanumeric characters, plus space, underscore, and hyphen”.
    My wordpress is built by ixwebhosting’s “EasyApps Collection”
    ixwebhosting’s EasyApp allows you to set up popular PHP applications (include wordpress and so on) right from your hosting control panel.
    Maybe this problem only occurs on the wordpress built by “easyapps collection”.
    Now I install a plutin called “WP No Category Base” to solve this problem

    Chip Bennett

    @chipbennett

    Theme Review Admin

    Erm, didn’t you say that you named a category “.”?

    Oh, wait: you said that you used “.” as a category base.

    Well, that won’t work, either. Same thing: use only alphanumeric characters, spaces, hyphens, or underscores in your category base.

    Ok, I see what you said now.
    I didn’t mean to name a category “.”.
    I just want to set my url of categories without “category”.
    I used to put “.” as a category base for my old wordpress blog before,and it worked well.But it doesn’t work for my current blog.

    Moderator keesiemeijer

    @keesiemeijer

    You can name your category base anything you like but as Chip Bennett says use the alphanumeric characters, spaces, hyphens, or underscores in your category base. There are plugins who allow you to change or remove the category base.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘I put "." (dot) as a category base,but goes wrong’ is closed to new replies.