WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » I need some help here, I can NOT link.

I need some help here, I can NOT link.

  • Hi,

    I have a trouble, I can not link.
    In the [write] page, as everybody does, I link to the sites that I quoted. However when I check the page, the it is not linked.. I did specify the words that I wanted to link and click the link tag, then copy the URL of the site I quoted and pasted in the Explorer User Prompt as usual.

    I don’t know what’s wrong with this.. I changed the theme and it seems like after that, I have not been able to link correctly.

    If you have any idea, please let me know.

    Kennyblink

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Type the words.
    HILITE them.
    Now click the link button and enter the URL in the resulting dialog.

    If you like pictures of it…..

    Trent

    Oh heck, that’s helpful.

    Thanks Trent, I should probably poke around that .com faq site a bit and see what else we can re-use here.

    LOL! The .com FAQ site has all kinds of visual illustrations of using the editor and working with posts, pages, links and other things.

    Trent

    Thanks, Trent, HandySolo,

    However, although I followed that instruction, my link still can’t be activated in acutual page.. But in the visual box, it looks like I acutally linked (’cause it’s highlighted) without problem.

    Maybe I have done something wrong with setting or activated the plugin which I should have not??

    Kensaku

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘I need some help here, I can NOT link.’ is closed to new replies.