WordPress.org

Support

Support » Installation » i keep getting this error

i keep getting this error

  • Warning: stat(): Stat failed for ./wp-content (errno=2 – No such file or directory) in ./wp-includes/cache.php on line 270

    I’m not sure what this means? could someone help me out?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Can you check to see if the directory “wp-content” exists. The error seems to indicate that it does not.

    Regards

    the dir does exist.

    could it be a permissions problem? right now it is nobody is the owner

    I am not sure what stat() does, but it might be probing server/cache (stat)us. Try disabling cache and see what happens.

    ok, that fixed the error, but the image does not show up in my post.

    This is what Stat does; http://us3.php.net/stat. Basically gives information about a file.

    Could you provide us with a link so we can see what’s going on.

    Regards

    Which image? Have you tried a refresh that supersedes cache in your browser? With kind regards…

    hi thanks for the replies. I am creating a post and trying to upload an image. The image makes it to the uploads\2005\12 directory, but it does not display on the blog. One thing i noticed is that the directory uploads has no owner. it is displayed like this:
    drwxrwxrwx 6 nobody nobody 96 Dec 28 12:59 uploads

    other directories show like this
    drwxr-xr-x 8 fg32 email 1024 Dec 20 08:39 themes

    When I run chown on the uploads dir I get this:
    chown: uploads: Not owner

    ok, I think I figured it out. I thought when I click upload it would insert it in the post above. This is not true, it only uploads the image to the dir. I then need to right click the image and attach it to the post. Does this sound right?

    http://www.photothursday.com/fed

    Try dragging the image onto the post. Regarding the ownership issue, have a look at the related thread. Someone else might have similar problems in the future.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘i keep getting this error’ is closed to new replies.
Skip to toolbar