Support » Plugin: AMP for WP - Accelerated Mobile Pages » I have issue about AMP

  • Hello,
    I have site and I install your plugin and make my AMP pages of posts only. But here is a problem that I have a post and also I have post attachment page. So google giving me errors “Referenced AMP URL is not an AMP”. Actually I just want to make my post AMP not post attachment page AMP.

    So what is the way to fix this issue.

    Attachment Page: https://bit.ly/2HkVJUh
    Post AMP: https://bit.ly/2HlTArq

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    Do you have Internal links options enabled from the Advanced settings?

    Currently, I see that the image is there but it’s not leading to the attachment amp version URL?

    Change Internal Links to AMP is OFF and now I am getting 404 error. Google showing me this link is 404 but if i remove amp from the last then post works. Because I use ? option from Advanced Setting, so now I removed the ? and hope I will get the same issue which i mentioned in my 1st post.

    https://tinyurl.com/y65t6xrs

    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by Xaibi Aslam.

    Any help with that ?

    Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    This is really strange,
    I am unable to find that attachment page on that URL.

    Can you export the AMP settings and share the settings configuration here?

    So I will import and try the same?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.