WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] I get an error after configuration

[Resolved] I get an error after configuration

  • PILOTUSA123
    Member

    @pilotusa123

    Hello Claudio,
    After you send me the link for the plugin. I did installed it and network activated.
    But here is what I get on products page.

    Warning: Division by zero in /home/lojas083/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-credit-card-interest-table/wc-credit-cart-interest-table.php on line 717

    If I change the location to product tab I get the error
    Warning: uasort() expects parameter 1 to be array, null given in /home/lojas083/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce-template.php on line 795

    If I change the location to the end of the page I get
    Warning: Division by zero in /home/lojas083/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-credit-card-interest-table/wc-credit-cart-interest-table.php on line 717

    I am running wp multisites.
    I am using a custom theme, I changed to twenty eleven and it worked, then I switched to Argentum which is a woocommerce theme by woothemes and I get the error
    Warning: uasort() expects parameter 1 to be array, null given in /home/lojas083/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce-template.php on line 795

    Can you please help me with this?

    Thanks
    Davys

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] I get an error after configuration’ is closed to new replies.