WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » NextGEN Facebook - Social Meta Tags for Facebook, Google, Pinterest, Twitter & More » [Resolved] I get a internal server error whenever i try to use NextGEN Gallery when activat

[Resolved] I get a internal server error whenever i try to use NextGEN Gallery when activat

  • jereslack

    @jereslack

    I get this error whenever i click the attach to post button for NextGEN Gallarey when ever i have NGFB Open Graph+ plugin running any help would be awesome as i really like both plugins

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, cgiadmin@yourhostingaccount.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-facebook/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author JS Morisset

    @jsmoriss

    NextGEN Gallery v2 I guess? :-/

    Have a look at the “Debugging and Problem Solving” section of the notes at http://wordpress.org/plugins/nextgen-facebook/other_notes/, and let me know if something comes up in the debug log for “nextgen-facebook”.

    Thanks,

    js.

    Plugin Author JS Morisset

    @jsmoriss

    Oh, and obviously, make sure you’re running the latest version of both. I seem to remember that the NextGEN Gallery folks fixed a problem similar to this not long ago…

    js.

    jereslack

    @jereslack

    yeah sorry the version numbers show as NGFB Open Graph+ Version 6.15.0 and NextGEN Gallery Version 2.0.33 I will have to run debug info when i get to a real computer and not on my phone last thing i want to do is mess the the site file and have my phone mess up. And thanks for the fast reply

    Plugin Author JS Morisset

    @jsmoriss

    Check with Photocrati – I’m sure they’ve fixed this, but I can’t find the email about it – my memory isn’t the best. 😉

    js.

    Plugin Author JS Morisset

    @jsmoriss

    BTW, I’m going to close this thread since this is a NGG bug, but feel free to post again if you have other related questions / issues.

    Thanks,

    js.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] I get a internal server error whenever i try to use NextGEN Gallery when activat’ is closed to new replies.
Skip to toolbar