Support » Plugin: Before + After Images for Divi » I configured the plugin and it doesn’t appear on the front-end of my site

  • Resolved tiicaa

    (@tiicaa)


    I’m testing the plugin on my site that uses the DIVI theme, but I uploaded the image normally in wordpress and activated the plugin on the DIVI page and even then it doesn’t appear on the front end.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Aaron Bolton

    (@boltonstudios)

    @tiicaa Hello, Thank you for writing and sending the links. Please answer the following:

    1. Do you have Jetpack installed?
      • If so, please deactivate it and let me know if that fixes the problem.
      • Did you use the “Insert from URL” option in the Media Library?
        • If so, can you please save/download the image(s), then upload the images to your website using the Media Library instead of using the Insert from URL option?

    Hello, @boltonstudios thanks for the return.
    Answering your question:
    1- I don’t have the plugin (Jetpack) installed.
    2- I sent it through the media library. I uploaded it to the media library.

    Plugin Author Aaron Bolton

    (@boltonstudios)

    @tiicaa hello, ok thank you for answering. Do you have any other “lazy load” plugins (not Jetpack, but others) enabled? Sometimes those can cause problems, so it is good to test by deactivating them.

    I see that “Before + After Images for Divi” is disabled on your test site, and you may be using a different plugin for this feature.

    Plugin Author Aaron Bolton

    (@boltonstudios)

    @tiicaa I haven’t heard back, so I will close this ticket. Thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.