Support » Plugin: Easy SwipeBox » I can’t get the plugin working on my child theme

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Leonardo Giacone

    (@leopeo)

    Hello @marls40,
    thanks for posting your issue.

    I had a look at the example page code and I see there are no links around the thumbnails.
    The thumbnails must be linked to an image to make swipebox work.

    Is this a WordPress default gallery?
    Can you have a look at the settings? You should link the image at the “Media File”.
    Switching the editor to “Text mode” you should see a shortcode similar to the following:

    [gallery link="file" ids="54,53,11"]

    Please, let me know if it is working,
    thank you!

    Thread Starter marls40

    (@marls40)

    Aha! I had no idea it had to be linked to the media file. The default gallery – Carousel – does not need to be. It’s all working now, thanks a lot!!

    Thread Starter marls40

    (@marls40)

    It is working but I have another issue now. The title and bottom bar cover the images on this page:

    http://jimnewcombe.co.uk/artwork/

    I would prefer to hide the tile but keep the navigation at the bottom – below the full image.

    If I add this code:

    #swipebox-top-bar {
    display:none !important;
    }

    I get strange behaviour where the bottom navigation bar comes up about 2 – 3em from the bottom of the page and is covering the image.

    I’ve tried experimenting with various different things but have not resolved it yet. Any ideas? Many thanks

    Thread Starter marls40

    (@marls40)

    Changing the animation type from JQuery to CSS has resolved the title and navigation bars moving up and down the image but short of a lot of hacking, I couldn’t find an ideal way to not show the title, not mess up the layout and keep just the bottom arrows, however.

    Plugin Author Leonardo Giacone

    (@leopeo)

    Hello @marls40,
    sorry for my late reply!
    Checking the example you posted I’ve noticed the lightbox has not the title visible…did you manage to achieve the desired result?

    In general, Easy SwipeBox manage the title in this way:

    1. Show the link attribute title
    2. if it does not exist, show the image attribute title
    3. if it does not exist, show the image attribute alt

    As I said in this topic (https://wordpress.org/support/topic/title-58/), in future releases I can consider to add an advanced setting to manage this behavior and disable the title.

    Thread Starter marls40

    (@marls40)

    Hi @leopeo Thanks for that, I think that would be a great feature. Thanks.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘I can’t get the plugin working on my child theme’ is closed to new replies.