Support » Plugin: WooCommerce » I can’t add links in product posts

  • Resolved angiefernandez

    (@angiefernandez)


    Hello, community!

    Since I upgraded to WordPress 5.3 (I don’t know if this will be the reason) when I create a product in Woocommerce, from the text editor I can’t add a link.

    I can’t change the HTML editor either. When I click on HTML, it doesn’t respond.

    Image: http://prntscr.com/pxin4p

    • This topic was modified 3 weeks, 1 day ago by angiefernandez. Reason: Add a screenshot
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support Zach W

    (@dynamiczach)

    Automattic Happiness Engineer

    Howdy!

    That sounds very much like a conflict, and isnt a bug that’s being currently reported.

    This kind of problem is usually caused by either a conflict with your theme or with another plugin.
     
    The best way to determine this is to:
     

    • Temporarily switch your theme to Storefront
    • Disable all plugins except for WooCommerce
    • Repeat the action that is causing the problem

    If you’re not seeing the same problem after completing the conflict test, then you know the problem was with the plugins and/or theme you deactivated. To figure out which plugin is causing the problem, reactivate your other plugins one by one, testing after each, until you find the one causing conflict. You can find a more detailed explanation on how to do a conflict test here.

    Let us know how that goes!

    Plugin Support Con Schneider

    (@conschneider)

    Automattic Happiness Engineer

    Hi there,

    We haven’t heard back from you in a while, so I’m going to mark this as resolved – if you have any further questions, you can start a new thread.

    Kind regards,

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.