WordPress.org

Forums

I can't access to login screen! (11 posts)

  1. DavidCreador
    Member
    Posted 12 months ago #

    Hello,

    Please help me!
    I just installed my wordpress through Fantastico using Hostgator as hosting. But When i tried to get into the Admin login screen, the browser stays there and it won't load the page, after some minutes it still the same.

    What's wrong??? is it my browser or what? I don't get it!

    Please help me!

  2. cdhishna
    Member
    Posted 12 months ago #

    David,
    in case it is the browser problem, have you tried using another browser?

  3. DavidCreador
    Member
    Posted 12 months ago #

    Yes, i did. I used Safari, chrome and firefox, with all three the same thing!

  4. cdhishna
    Member
    Posted 12 months ago #

    okay. what theme were you using?
    since you mustn't have done any work yet, deactivate all your plugins via ftp and change your theme to twenty ten.
    For that, navigate to /wp-content/themes/ and rename everything except the /twentyten/ directory.

    Clear your browser cookies and cache and try to login. Meanwhile, provide your url

  5. DavidCreador
    Member
    Posted 12 months ago #

  6. cdhishna
    Member
    Posted 12 months ago #

    are you sure you have installed wordpress correctly?
    your website itself doesn't load.

  7. DavidCreador
    Member
    Posted 12 months ago #

    Yes, is exactly that! Doesn't load at all!
    I used Fantastico tool in Hostgator to install it.

  8. cdhishna
    Member
    Posted 12 months ago #

    I haven't used Fantastico, but there's chance that your domain isn't pointing right.
    Try accessing the website by ip address,
    you can find your ip address using the instructions here.
    If the website is accessible on ip address, then there's problem with the dns. if not, then we will have to continue pondering :D

  9. cdhishna
    Member
    Posted 12 months ago #

    did you figure it out?

  10. jt00010
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi there, just to add, I had a similar problem... http://www.webjste/wp-admin was blank. I accessed the FTP and renamed the plugins folder within wp-content temporarily. I was then able to log in. Then I renamed the plugins folder to plugins and reactivated each plugin independently until I found the culprit... deleted it and we are back!

    Hope this helps someone, it took me hours to figure out the solution!

  11. jt00010
    Member
    Posted 11 months ago #

    PS thats not my website, its just an e.g.!

Reply

You must log in to post.

About this Topic