WordPress.org

Forums

Asteria Lite
[resolved] I can not enable slider in free version. (11 posts)

  1. srisatya8
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I am unable to enable the slider in this theme. I am trying to upload images and give description and when ever i am clicking on save, there's nothing to see. Simply showing the page as before with out images.

  2. Towfiq I.
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Please make sure you added "Titles" to each slide. without adding titles to your slides you can't save them.

  3. srisatya8
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the reply. I did as you instructed and now the images are saved, But I can not see the slider with those images on the home page. Please instruct me to get over this. Thank you

  4. Towfiq I.
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Go to Settings> Reading and select "Your latest Posts" as your homepage.

  5. srisatya8
    Member
    Posted 1 year ago #

    That's great. Thank you very much for your support. I give 5 star for your immediate response. :)

  6. Akeepen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I'm also using Asteria Lite Theme for my website. My problem is also same as above. I couldn't add slider in my page. My page setting is in "Your latest Posts" mode but still I cannot see the slider in my page. Need help. Thanks

  7. Towfiq I.
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    whats your site address?

  8. Akeepen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, this is my site
    http://demohotel2.colourbay.net/
    Thanks

  9. Akeepen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I need support for the whole theme.
    Firstly, I cannot add sliders in homepage.
    Second, the icons in the blocks section are not appearing.
    Third, nothing appear in my pages.
    Seriously, I need help. Thanks

  10. Towfiq I.
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    1. You did not setup the slider correctly. To save a slide you must have to write a title for each slide.

    2. some necessary files to load the fonts are missing. eg:
    http://demohotel2.colourbay.net/wp-content/themes/asteria-lite/fonts/yanone_kaffeesatz.css

    please try uploading the theme again...

  11. Mani Singh
    Member
    Posted 3 months ago #

    i have done all seting also have main page as latest post but still slider not working. Please assist me.

    Than You

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.