Support » Plugin: bbPress Post Toolbar » I am sorry but still buggy !

  • Hello,
    I tested the new version. Finaly I am able to upload images but they get uploaded to a wrong folder 🙂
    instead of web/forum/wp-content/uploads/2011/08/
    they go to 0:/public_html/forum/wp-content/uploads/2011/
    and in a strange format like this 08image.jpg.
    It basically adds 08 (month name) infront of file name.
    Another issue and I dont know if you though of that is the file name.
    If the file name already exists in the folder, what happens ?
    Will the script automatically rename the file? to get it in?
    thanx

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • Plugin Author master5o1

    (@master5o1)

    It goes to what ever the upload folder is that is outputted by

    $dir = wp_upload_dir();

    Plugin Author master5o1

    (@master5o1)

    None of my test sites have it showing the month name (08) at the beginning of the image filename.

    My test sites are using 0.5.7.

    Assuming you’re at 0.5.7, if you could open up your toolbar-images-panel.php in a text editor (or the WP plugin editor) and search for $directory (ctrl+f in browser).

    Then replace the line that looks similar to the following with this:

    $result = $uploader->handleUpload( trailingslashit( $directory['path'] ) );

    Save, test let me know if it works.

    Plugin Author master5o1

    (@master5o1)

    Also, yes. The script adds a random number to the end of the filename just before the ‘.png’

    So image.jpg, image-24.jpg, and maybe image-24-75.jpg. etc.

    I’m thinking of refining this a bit.

    well I tried again, I did not do any changes yet, but what happened, the file if uploaded in 2011 folder and input box is filled with correct path! 2011/08… but the file is uploaded incorrectly to the folder 2011.
    I try to do the modification you adviced.

    still the same , even the file is again renamed to 08imagename.jpg and is placed in …2011/ folder. 🙁

    Plugin Author master5o1

    (@master5o1)

    Wow, my testing was shit. I overlooked the obvious and just assumed that it would be the same problem for the url -_-

    I had the same without realising it. 0.5.8 just tagged, should fix it 😉

    Also makes the appended dash + integer on a filename a unique counter for the images that share a filename.

    So image.jpg is uploaded three times as image.jpg, image-1.jpg, image-2.jpg, etc.

    OKEY 🙂 let me test it again, I hope we good thistime 🙂

    Plugin Author master5o1

    (@master5o1)

    Me too.

    Excellent, you got it now working well !

    Plugin Author master5o1

    (@master5o1)

    Well, until someone finds something else to fix. I am quite lazy and lax on the less than obvious things.
    Or on what I am not currently working on 😛

    well, dont worry you created a great tool bar, thanx for that !

    Plugin Author master5o1

    (@master5o1)

    I credited you in the change log about this bug 😉

    Plugin Author master5o1

    (@master5o1)

    I really wonder about that damn pie chart on the stats page… Always claims that the version in use is 100% in use.

    Only ever showed versions 0.1, 0.4.1 and 0.5.7.

    thanx for the credit.
    regarding versions, give it a time, you made very quick releases one after another, so let it settle down for a while.

    Plugin Author master5o1

    (@master5o1)

    I tend to go in bouts of enthusiasm when coding this. Should probably wait until changes ate a lot before each version increase 😛

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • The topic ‘I am sorry but still buggy !’ is closed to new replies.