WordPress.org

Support

Support » Multisite » I added a new site but when I click the URL it does not work

I added a new site but when I click the URL it does not work

  • I followed the instructions how to set up a network and how to set a site. I set up the network successfully but after I added a site the link to the site and dashboard does not work. See for example http://kaniamea.hawaiinews.co/

    What is wrong? Did I miss something? Thanks.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • I’m assuming you mean http://kaniamea.hawaiinews.com/ (there is no .co in DNS).

    As we cannot see your dashboard, we need to know what’s not working. Are you getting a 404, a white screen, unstyled content?

    Thank you for your reply. The URL I provided was correct. I made new test but I get the same error test.hawaiinews.co/

    The error is “Oops! Firefox could not find test.hawaiinews.co”

    It is not 404 error or anything like that. Please see here how I set up the new site http://hawaiinews.co/2.jpg, and the error I get when I click on the site or dashboard is http://hawaiinews.co/3.jpg. My wp-config.php is

    [snip]

    I deleted your wp-config.php entry. We don’t need that here. Your problem is that your domain doesn’t understand that it has SUB domains. This is not a WordPress problem, this is a DNS issue.

    You need to contact whomever set up your DNS and ask for help getting wildcard subdomains set up. Or switch to using subFOLDER WordPress MultiSite.

    Thank you for this helpful info again. I was able to fix the issue after I read your post. I am trying to setup domain redirects now and what happened is this. I set up a domain name, for example, see http://germanyonlineguide.com/ but when you click on one of the links it goes back to the original URL, which is not what I want. Do you know what I did wrong with this? Thanks again.

    Hello Ipstenu,
    I figured it out! One more question I have. In “Domain Mapping” do you know what is the best domain options one should have checked. I currently have only

    Permanent redirect (better for your blogger’s pagerank) and Disable primary domain check. Sites will not redirect to one domain name. May cause duplicate content issues.

    Is this enough to prevent duplicate content issues?

    Finally, how can I set up my domain names to work both with www. and without www.

    Many thanks!

    Add the domain twice, once with www and once without, to make both work.

    I don’t know the best options, alas.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘I added a new site but when I click the URL it does not work’ is closed to new replies.