• Resolved frodest

    (@frodest)


    Ohoi!

    Jeg har lyst å ta i bruk hurtigkasse. Utfordringen min er at løsningen krever at kunden fyller ut et custom felt (tekst). Er det mulig å få med denne informasjonen i ordren ved bruk av hurtigkasse?

    • This topic was modified 5 years, 2 months ago by frodest.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Iver Odin Kvello

    (@iverok)

    Hei:

    Ved hurtigkasseknapp på enkeltprodukt: Nei, dessverre. For øyeblikket får du her bare med enkelt- og variantprodukter uten ekstra metafelter – på katalogsider bare enkeltprodukter.

    Ved hurtigkasse fra cart etter at du har lagt det til i handlekurv på vanlig måte: Hvis produktet er en av standardtypene (simple/variant) så skal det fungere.

    Det skal i prinsippet være mulig å lage kode som gjør dette med ett klikk tror jeg men jeg har dessverre ikke noe eksempel for hånden. Har du URL til produktsiden? Du kan evt. sende til support@wp-hosting.no om du ikke vil eller kan offentliggjøre den.

    Plugin Author Iver Odin Kvello

    (@iverok)

    Siste versjon – 1.1.13 – har en ny “Kompatibilitetsmodus” som kan skrues på i instillingene. Med denne på så virker den aktuelle pluginen (“Woocommerce extra product options”) og formodentlig så vil dette virke med lignende utvidelser.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Hurtigkasse og data fra et custom felt’ is closed to new replies.