Support » Plugin: MailPoet - emails and newsletters in WordPress » huge error log with activation

  • Resolved Lesley Austin

    (@lesley-austin)


    Hello,
    Really hoping to get Mailpoet3 going on my site but receive an error log in my dashboard and on my site when I activate. I contacted my tech help and this was her response:

    I tested this and I’m not sure the issue is a plugin. I turned off all of your plugins still got the error. Based the error it’s showing, it looks to be a conflict with a WP core file. Not seeing anyone with a similar issue on the WP plugin page, though, so it might be more likely a conflict with your theme? You can try temporarily reverting to one of the default WP themes and then see if you still get the error. If it is a problem with your theme, then you’d have to try contacting them for support to see if they have suggestions for a fix. I can’t think of what else it could be other than a bug in the plugin itself. I upgraded to the newest version of the plugin but it didn’t seem to help.

    So, I just tried with another theme (twenty fourteen) and got the same thing. Would attach an image if I could, but it has lines and lines with “vendor/twig/lib/Twig amongst other messages.

    Hope to figure it out because I don’t want to use Mailchimp and there are so few good, attractive options. Thanks so much!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hi,

    It’s hard to respond without knowing the exact error. What’s your WordPress and PHP version? Also, are there any other plugins installed? Try disabling them and then activating MailPoet 3 – does that help?

    Best,
    MailPoet Team.

    Thread Starter Lesley Austin

    (@lesley-austin)

    Hello,
    As I wrote in the post, my tech help disabled all plugins and it still happened. Then I changed themes in case that was the issue…same problem. My WP is up to date, will have to look in to the PHP?

    Wish I could send you a screenshot…

    With thanks,

    lesley

    Re,

    Please contact us directly and we’ll look into the activation issue.

    Best,
    MailPoet Team.

    To close the loop: the issue was due to an older version of PHP installed on the server. Upgrading resolved the problem.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘huge error log with activation’ is closed to new replies.