Support » Plugin: WP Chat App » https://wordpress.org/support/topic/widget-not-displaying-9/

  • Resolved tufanyazici

    (@tufanyazici)


    Hello, I updated to the latest version and the widget did not appear, I had to go back to the previous version. Could you please check the latest version of your plugin? Thanks.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support Bruce

    (@ninjateamwp)

    Hi @tufanyazici ,

    Thanks for writing to us today and sorry about that issue!
    Could you please update to the latest version, then give us your site URL here, only the address.

    Kind regards,
    -Bruce-

    Thread Starter tufanyazici

    (@tufanyazici)

    Hi Bruce,

    https://www.nethouse.com.tr/

    thanks.

    Plugin Support Bruce

    (@ninjateamwp)

    Hi @tufanyazici ,

    We checked and found that you are using Litespeed cache which caused the problem.

    So, please clear your website cache, browser cache and server cache then check again.

    Thank you!

    Kind regards,
    -Bruce-

    Thread Starter tufanyazici

    (@tufanyazici)

    Hello Bruce, even though I disabled Litespeed, the widget still did not appear. I had to revert to the old version (2.6).

    Thanks.

    Tufan.

    Plugin Support Bruce

    (@ninjateamwp)

    Hi @tufanyazici

    After disabling Litespeed cache did you cleared all the cache and then try check in incognito browser tab?

    Let me know please.

    Thank you!

    Kind regards,
    -Bruce-

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.