Support » Plugin: Doneren met Mollie » HTTPS mixed content op plugin pagina

 • Resolved sicco

  (@sicco)


  Als je vanuit het plugins overzicht op ‘View details’ klikt kom je op de plugin pagina van ‘Doneren met Mollie’. Mijn WordPress installatie gebruikt HTTPS en op alle soortgelijke plugin pagina’s is het slotje groen, maar bij de plugin pagina van ‘Doneren met Mollie’ is slotje grijs met een geel uitroepteken (in Firefox) of gewoon grijs (Chrome) omdat delen van de pagina niet via HTTPS geladen worden. Het gaat om plaatjes op de ‘Reviews’-pagina die via HTTP vanaf gravatar binnengehaald worden, bijvoorbeeld ‘http://0.gravatar.com’, in plaats van via HTTPS.

  Volgens mij ligt dit probleem dus bij de plugin?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
 • Plugin Author Nick

  (@ndijkstra)

  Hallo @sicco,

  Zelf doet de plugin niks met Gravatar. WordPress zelf gebruikt dit wel in hun forums, waaronder ook op de Reviews pagina. Dit is helaas niet iets wat ik kan oplossen.

  Mvg Nick

  Thread Starter sicco

  (@sicco)

  Hi Nick,

  Dank voor je reactie. Het is echter wel gek dat enkel op de pagina van deze plugin er problemen zijn en op alle andere plugin pagina’s niet. Heb je enig idee hoe dat kan?

  Plugin Author Nick

  (@ndijkstra)

  Hi,

  Ik zou het zo niet weten. Zou je wat meer info kunnen sturen naar info@wobbie.nl? Eventueel met wat screenshots etc. Dan kijk ik even hoe het komt.

  Mvg Nick

  Thread Starter sicco

  (@sicco)

  Het probleem lijkt opeens opgelost!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
 • The topic ‘HTTPS mixed content op plugin pagina’ is closed to new replies.