Support » Plugin: GF Mollie by Indigo » HTTP 500 error bij pagina afrekenen en Woocommerce settings

 • Resolved Lies_p

  (@lies_p)


  Hallo

  Ik heb jullie plugin geïnstalleerd op een website van een klant. De bedoeling van het formulier + betaling is om lid te worden van een vzw. Dit ging prima tot er echter deze week geen mogelijkheid meer was om naar de algemene afrekenpagina (er is ook een mogelijkheid om tickets te kopen en te betalen met Mollie) en de Woocommerce settings pagina te gaan, er verscheen namelijk een HTTP 500 error. Na onderzoek bleek bij het uitschakelen van jullie plugin dat dit wel terug mogelijk was. Indien de plugin geactiveerd is werkt de betaling via GF en Mollie wel, maar geeft het dus de fout zoals hierboven vermeld.

  Enig idee aan wat dit zou kunnen liggen? Graag snel een oplossing indien mogelijk, het is belangrijk dat de klant lidgeld kan ontvangen.

  Mvg
  Lies

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
 • Hoi Lies, klopt, de plugin GF Mollie gaat (nog) niet samen met de Mollie voor WooCommerce plugin. We hebben eerder een soortgelijk probleem gezien in een WordPress site die deze plugins tegelijk gebruikte. Dus op dit moment heb ik geen oplossing voor je. In de roadmap van de plugin wordt gekeken of we dit in de toekomst kunnen verhelpen.

  Dag Petra. Bedankt voor de verduidelijking, we gaan op zoek naar een andere oplossing! Zou inderdaad fijn zijn moest dit in de toekomst verholpen kunnen worden!

  Plugin Author Indigo Webstudio

  (@indigonl)

  Hoi Lies, inmiddels is het probleem gevonden mbt conflict Mollie voor WooCommerce. In de laatste week van maart komt de update hier beschikbaar met bug fixes inclusief deze bug.

  Bedankt voor de update! Er is ondertussen een andere oplossing gevonden maar ik onthou naar de toekomst toe dat het mogelijk is om beide plugins te gebruiken.

  • This reply was modified 2 years, 8 months ago by Lies_p.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
 • The topic ‘HTTP 500 error bij pagina afrekenen en Woocommerce settings’ is closed to new replies.