Support » Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin » HTML5 slideshow not working

  • Since upgrading to 2.0.57 the HTML5 slideshow no longer works on my site, if I swtith the flash version on, the slideshow works, but when I turn it off, the show just keeps spinning (loading)…

    I don’t really want to use flash as it doesn’t work on mobiles..

    love the plugin

    thanks

    karl

    https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • It’s not working for me either. Can you fix this quickly?

    It’s not working for me either. Can you fix this quickly?

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @karl0ss – Have you updated to the most recent release (2.0.58) and are you still seeing this issue afterward?

    Thanks!

    – Cais.

    Morning,

    I upgraded to 2.0.58 this morning and it is still not working, flash gallery still works fine.. I was running 2.0.40 when it was last working ok..

    I have tried to roll my install back to that version, but nothing seemed to work, is there a database change that is incompatible with the .40 version?

    thanks

    Hi, not working for me either. If I turn on “Enable Flash Settings” in the Gallery Settings that also doesn’t work: it states that I need to have Flash available but when I click on the link, Chrome tells me that it is already installed.

    Hi Photocrati, I found out this was being caused by a plugin I was running Autoptimize, though this wasn’t causing an issue originally, i have disabled it and all is working fine again now..

    disable your plugins guys and check it, and re-enable everything until it breaks.

    thanks for the great work.

    Hi guys;
    I’m the Autoptimize developer. Autoptimize aggregates and minifies Javascript (and CSS) and by default loads it as late as possible. Not all Javascript can be loaded late however (esp. some jquery plugins tend to cause problems), in which case you can configure Autoptimize to act differently (excluding specific JS or forcing all JS to load earlier aka “force in head”). When running Autoptimize (or other JS/CSS aggregating/ minimizing plugins) you need to test and if need be tweak the configuration to make sure it works.

    Hope this helps,
    frank

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘HTML5 slideshow not working’ is closed to new replies.