WordPress.org

Forums

Ajaxify WordPress Site(AWS)
HTML5 Audio Bug (6 posts)

  1. marc-andrew
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I just figure out that the Plugin have some issues with HTML5 Audio.
    I build the <audio></audio> in my footer for the background music..
    Now the problem is, if i click a Link in the Site Navigation the music keeps playing BUT it also starts again.. so.. now i have 2 background musics.. and if i click a Link in the Site Navigation again a 3rd music starts to play... and this goes endless.. until i make a page refresh..

    what could be the problem?
    PLS HELP...

    http://wordpress.org/plugins/ajaxify-wordpress-site/

  2. manishkrag
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I need link to understand the problem.

  3. marc-andrew
    Member
    Posted 1 year ago #

  4. manishkrag
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    OMG
    At first time there are two videos playing and my net speed unable to handle this. ha ha

  5. marc-andrew
    Member
    Posted 1 year ago #

    Videos?
    That can't be.. coz its a mp3 file :)
    Do you know already how to fix this problem?

  6. manishkrag
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    By mistake I wrote video, I mean to say audio.
    Two audio playing on first page load.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Ajaxify WordPress Site(AWS)
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.