WordPress.org

Forums

All in One SEO Pack
[resolved] html xmlns code is double (5 posts)

  1. FreeWPress
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, this is my code after activating social meta feature.. I think this is not correct, you confirm?

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="it-IT"xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"
    			      xmlns:og="http://ogp.me/ns#"
    			      xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml" >

    http://wordpress.org/plugins/all-in-one-seo-pack/

  2. Peter Baylies
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    FreeWPress,

    Is this causing issues on your site? Also, do you know where the first xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" is coming from, or if it is being provided by the language_attributes filter? What is your theme?

  3. FreeWPress
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, header is this:

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>

    Theme is itheme2 by themify

    When i activate social seo it change how mi first topic here!!

  4. Peter Baylies
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    FreeWPress,

    I'd suggest removing the xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" from the header, then. Because it's not output by language_attributes(), there's no way to filter it, or for the plugin to know it's there. See the example here for reference.

  5. FreeWPress
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok thanks for your time...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • All in One SEO Pack
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.