Support » Plugin: SendPress Newsletters » HTML messages broken in Hotmail/Outlook

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Josh Lyford

    (@joshl)

    Hi Gonçalo,

    We have not seen this in our testing. Could you send an email to joshlyford@outlook.com and i will take a look at it and see what we can do to get it fixed.

    Thanks,
    Josh

    Hi Josh.

    I’ve just sent you a confirmation email to join the test mailing list.
    The subject should read “Newsletter Lisboa Autêntica – Confirmar‏”.

    Thank you for caring.

    Gonçalo

    Hi Josh. Did you get the test message?

    Thank you.

    I have the same issue in Windows Live mail. Here’s the screenshot (I use Czech translation btw)

    View post on imgur.com

    I’ve got the same problem here. It works fine on gmail but on OS and Win8 its like its injecting “=” into the code every 77 characters and thats what breaks it.

    I won’t bother with the screenshots as they look the same as everyone else’s but the pattern may help you to understand what’s doing it.

    A real shame!! Its an awesome plugin and you have done well Josh!! Just need this little niggley bug sorted and its perfect

    Plugin Author Josh Lyford

    (@joshl)

    We are releasing a new version this week. Hopefully it will fix this problem. Should be out today or tomorrow.

    Best,
    Josh

    You rock, thanks Josh! 🙂

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘HTML messages broken in Hotmail/Outlook’ is closed to new replies.